Ce oferim

Vrei să afli mai multe despre intelligence? Ce este secret și ce nu este secret? Cum poți să-ți păstrezi secretele? Cum poți afla lucruri pe care ceilalți nu vor să ți le împărtășească? Cum poți să afli astfel de lucruri fără a acționa imoral sau ilegal?

Experții Intelligence4ALL te pot învăța în sesiunile noastre de training:

Ce, cât și când este secret de stat, ce trebuie să faci ca să ai dreptul să accesezi informații secret de stat!

Au fost momente în cariera ta când ai dorit să participi la o licitație, iar caietul de sarcini ți-a fost inaccesibil pentru ca nu aveai autorizație de securitate industrială?
Vrei să știi ce informații nu ai dreptul să accesezi sau să utilizezi doarece intră în categoria informațiilor cu caracter clasificat?
Vrei să știi ce trebuie să faci pentru a primi dreptul de a accesa informații cu caracter clasificat?
Vrei să știi cum să-ți protejezi datele și informațiile cu caracter confidențial?

Ce să faci și cum să vorbești pentru a afla lucruri pe care ceilalți nu vor să le afli, cum și de unde poți afla aceste lucruri,cum să pui cap la cap lucruri aparent disparate dar care au legătură unele cu altele și care te pot ajuta să iei decizii (observare directă, elicitare, analiză etc)!

Vrei să știi cum poți afla date și informații despre cineva doar dialogând cu acea persoană, observându-i comportamentul sau locurile în care se află? Vrei să îți dezvolți capacitatea de a pune cap la cap date și informații folosind metode si instrumente analitice?

Cum te ajută și cum te încurcă era informațională în care trăim (smartphone, gadget-uri, tabletă, laptop, servere, cloud-uri etc)! Ce, cum, cât și despre ce comunici sau postezi pe rețele de socializare (big data, rețele de socializare, motoare de căutare pe internet etc)!

Vrei să afli cum pot fi gadget-urile pe care le folosești aliatele tale și nu instrumente prin care alții să te viruseze sau să afle date și informații despre tine pe care nu vrei să le împărtășești în mod public? Vrei să întelegi mai bine cum poate afla cineva date și informații despre tine și afacerea ta doar accesându-ți postările de pe internet și rețelele de socializare? Sau cum poți face tu asta?

Cum te văd ceilalți și cum îi vezi tu pe ceilalți!

Psihologii Intelligence4ALL îți pot pune la dispoziție următoarele instrumente:

TEHNICILE DE PROGRAMARE NEURO-LINGVISTICĂ (NLP)

NLP funcționează ca un model de comunicare ce determină modul în care oamenii suntem “programați” prin limbaj să manifeste, în mod regulat și sistematic, anumite comportamente și răspunsuri, determinate de diferiți stimuli. Fiecare dintre noi procesăm realitatea folosindu-ne toate cele cinci simțuri, dar ”dăm credit” mai mare unuia dintre ele, astfel încât un anumit simț devine reprezentativ (vizual, auditiv sau kinestezic).
Cunoscându-ne propriul tip senzorial și învățând să identificăm ”tipul senzorial” al interlocutorului putem să relaționăm eficient, să ne înțelegem mai bine interlocutorul și, dacă este nevoie, să îl influențăm.

TIPURILE TEMPERAMENTALE

În cunoașterea personală sunt importante două tipuri de trăsături de personalitate: temperamentale și caracteriale. Temperamentul este dimensiunea dinamico-energetică a personalității, fiind înnăscut și se referă la dinamismul persoanei și la energia de care dispune. Trăsăturile temperamentale nu sunt pozitive sau negative, dar constituie ”baza” pe care se structurează trăsăturile de caracter care se formează prin educație și care pot fi evaluate ca fiind bune sau rele.

TIPURILE MYERS-BRIGGS (MBTI)

Artizanii: Promotorul, Meșteșugarul, Interpretul, Compozitorul;
Idealiștii: Profesorul, Consilierul, Susținătorul, Vindecătorul;
Gardienii: Supervizorul, Inspectorul, Furnizorul, Protectorul;
Raționalii: Mareșalul, Intelectualul, Inventatorul, Arhitectul.

CÂND ȘI CUM VOM FACE ASTA?

Sesiuni de training modulare (modulele cu o durată de 4 ore, unul sau maxim două module pe zi câte 4 ore pe zi, de la 09.00 la 13.00 sau de la 16.00 la 20.00, de luni până vineri și de la 09.00 la 13.00 sâmbătă), face to face la sediul nostru sau la sediul tău! Modulele sunt independente unele de altele, le poți accesa pe oricare în parte sau pe toate patru, în funcție de interes sau disponibilitate! Nu poți veni în București să discuți cu noi? Putem veni noi la tine!

Vrei să începi o carieră în slujba țării? Vrei să știi dacă ești potrivit și dacă ai aptitudini pentru o astfel de carieră??

(apărare, securitate națională, informații și ordine publică)? Vrei să afli dacă îți dorești cu adevărat o astfel de carieră? Vrei să știi dacă ești potrivit pentru o astfel de carieră ? Vrei să vezi dacă CV-ul tău te recomandă pentru o astfel de carieră? Vrei să știi dacă ce știi despre lume este suficient pentru a începe o astfel de carieră? Vrei să vezi dacă și în ce măsură ai aptitudini pentru o astfel de carieră?

Experții Intelligence4ALL te pot ajuta să afli despre tine:

Ce vei avea și ce nu vei avea voie să faci dacă vrei să începi o carieră în slujba țării! Ce trebuie să conțină CV-ul tău! Cum trebuie să vorbești despre tine în fața altora! Care este nivelul tău de cultură generală și cum îl poți îmbunătăți!

Vrei să știi ce avantaje și ce condiționări presupun o carieră în slujba țării? De ce sunt unele lucruri care îti vor fi interzise sau altele îți vor influența viața personală sau viața de familie? Dacă viziunea ta despre lume și viață este compatibilă cu o carieră în slujba țării! Vrei să știi dacă stilul tău de viață (programul zilnic, ritmul de lucru etc), așteptările tale de evoluție în carieră, așteptările tale legate de câștigurile financiare, de modul în care dorești să-ți petreci timpul liber vor fi influențate de activitatea profesională?

Vrei să știi cum trebuie să pui în evidență educația, experiența profesională anterioară, activitățile de timp liber, pasiunile și hobby-urile pentru a fi convingător cu privire la eligibilitatea ta pentru o carieră în slujba țării? Vrei să știi cum trebuie să răspunzi unor întrebări legate de tine, motivația ta de a te înrola în slujba tării, modul în care îți proiectezi o viitoare carieră în slujba țării?
Nu ești o enciclopedie ambulantă dar vrei să știi cum stai și cum poți să afli mai multe despre lume, în timp scurt și fără să încerci să devii o enciclopedie ambulantă!

Cât de orientat ești într-un mediu nou și cât de persuasiv ești în a afla lucruri despre și de la oameni pe care nu-i cunoști! Cât de bun ești în a pune cap la cap crâmpeie de informații aparent disparate dar care pot da o imagine clară despre ceva anume!

Vrei să știi cum poți afla date și informații despre cineva doar dialogând cu acea persoană și observându-i comportamentul sau locurile pe care le frecventează? Vrei să îți dezvolți capacitatea de a pune cap la cap date și informații folosind metode si instrumente analitice?

Ce coeficient de inteligență și ce personalitate ai!

Psihologii Intelligence4ALL îți pot pune la dispoziție:

NOU! TIPS & TRICKS

Evaluare psihologică: Este un modul de training  în care vom discuta cu exemple concrete, tot ceea ce trebuie să știi despre evaluarea psihologică și desfășurarea evaluării psihologice pentru ca aceasta să se termine cu succes printr-un aviz de tip „APT”.

Interviu psihologic – Este un modul de training în care vom discuta cu diferite exemple și prin diverse jocuri de rol, tot ceea ce trebuie să știi despre interviul psihologic, efectuat față în față cu psihologul, pentru a trece cu bine peste această etapă de evaluare psihologică.

COGNITROM (CAS++)

include peste 50 de teste de evaluare psihologică a persoanelor adulte, adaptate și etalonate pe populația din România, utilizate atât la evaluările în vederea selecției și recrutării de personal, cât și în cazul consilierii în carieră, fiind un instrument acreditat de Colegiul Psihologilor din România.

COGNITROM (CAS++) ne ajută să stabilim nivelul tău de dezvoltare cognitivă și structura ta de personalitate, prin identificarea trăsăturilor de personalitate predominante și a interesele ocupaționale pentru o eventuală orientare profesională în cariera pe care dorești să o urmezi

AVANTAJELE CUNOAȘTERII OFERITE DE CASS++:

– evaluarea abilităților cognitive (testarea memoriei de lucru, inhibiției cognitive, comutării atenției, raționamentului și transferului analitic);
– evaluarea personalității (impulsivitatea, agresivitatea, anxietatea și sociabilitatea);
– evaluarea intereselor ocupaționale (scala intereselor sociale, scala intereselor investigative, scala intereselor artistice, scala intereselor realistice, scala antreprenorială și scala intereselor convenționale);
– evaluarea emoțiilor și comportamentelor (distresul emoțional, emoțiile negative disfuncționale și emoțiile negative funcționale cum ar fi frica, deprimarea și tristețea, precum și screening și diagnostic psihiatric prin care se evaluează stările, emoțiile, gândurile și comportamentele).

CÂND ȘI CUM VOM FACE ASTA?

Sesiuni de training modulare (modulele cu o durată de 4 ore, unul sau maxim două module pe zi, de la 09.00 la 13.00 sau de la 16.00 la 20.00 de luni până vineri, face to face la sediul nostru! Modulele sunt independente unele de altele, le poți accesa pe oricare în parte sau pe toate, în funcție de interes sau disponibilitate!

NU EȘTI DIN BUCUREȘTI? TE AȘTEPTĂM ÎN FIECARE SÂMBĂTĂ DE LA 09.00 LA 17.00! TOT FACE TO FACE, LA SEDIUL NOSTRU!

FOARTE IMPORTANT:

Noi te evaluăm și pregătim în domeniile enumerate mai sus, NU GARANTĂM accederea într-o carieră în slujba țării! Asta depinde de tine și de modul în care îi vei convinge pe cei care trebuie să decidă în acest scop!

Inscriere

Selecteaza cursul

Politica de confidentialitate

6 + 4 =

Contacteaza-ne

Detalii contact

Bd-ul Carol I nr.54A, et.1, birou 3

(+4) 0742.289.938

contact@intelligence4all.ro

Urmareste-ne