Vrei consultanță pe dimensiunea de business intelligence, protecției informațiilor clasificate/confidențiale, precum și a protecției fizice și apărării împotriva incendiilor/situații de urgență, sănătate și securitate în muncă?

 

Vrei sa dezvolti o strategie de marketing politic de succes?

Îți putem oferi consultanță în domeniul:

Protecției informațiilor clasificate

Vrei să afli mai multe despre proiectarea și managementul structurilor organizaționale de care are nevoie o companie și care sunt prevăzute de legislația în vigoare (în principal de Standardele naționale privind protecția informațiilor clasificate în România?

Protecției informațiilor confidențiale

Vrei să afli mai multe despre proiectarea și managementul structurilor, respectiv construcția unui sistem de protecție a informațiilor a căror divulgare neautorizată îti poate pune în pericol afacerea?

Protecției fizice și apărării împotriva incendiilor/situații de urgență, sănătate și securitate în muncă

Vrei să știi unde să amplasezi camera de supraveghere video, senzori de mișcare, senzori de fum, bariere de protecție, respectiv dacă și câți agenți de securitate ai nevoie?

Vrei sa faci politica?

Iti oferim training si consultanta in elaborarea mesajului politic sau a strategiei tale de a deveni liderul (nu seful sau managerul!) echipei tale!

Vrei sa-ti comunici persuasiv si percutant gandurile?

Iti oferim training si consultanta in elaborarea strategiei tale de public speaking!

Vrei sa cresti eficienta comunicarii tale cu ajutorul comportamentului non-verbal?

Iti oferim training si consultanta in descifrarea tainelor limbajului non-verbal si in elaborarea unor strategii de folosire a limbajului trupului pentru a intari forta mesajului politic sau strategiei tale de leadership!

Vrei sa stii cum sa gestionezi personalitati dificile?

Iti oferim training si consultanta in descifrarea comportamentalor deviante si in elaborarea unor strategii de gestionare a personalitatilor dificile!

CÂND ȘI CUM VOM FACE ASTA?

Când suntem solicitați ne deplasăm la fața locului, unde evaluăm, diagnosticăm și oferim soluții!

Vrei sa afli stii care sunt ingredientele potrivite pentru elaborarea mesajului tau politic si cum va fi perceput acesta de catre alegatori? Vrei sa dezvolti o strategie de marketing politic de succes?

Iti oferim consultanta pe linia elaborarii mesajului politic, a testarii eficientei acestuia in convingerea alegatorilor, atat prin derularea unor focus-grupuri, cat si prin culegerea si interpretarea opiniilor cetatenilor prin sondaje dedicate!

CÂND ȘI CUM VOM FACE ASTA?

Când suntem solicitați vă așteptăm la sediul nostru sau ne deplasăm la fața locului, unde evaluăm și oferim soluții!

Solicita oferta

Servicii

Politica de confidentialitate

11 + 10 =

Detalii contact

Bd-ul Carol I nr.54A, et.1, birou 3

(+4) 0742.289.938

contact@intelligence4all.ro

Urmareste-ne