Vrei consultanță pe dimensiunea de business intelligence, protecției informațiilor clasificate/confidențiale, precum și a protecției fizice și apărării împotriva incendiilor/situații de urgență, sănătate și securitate în muncă?

 

Derulezi proiecte de cercetare științifică sau ești student doctorand?

 

Îți putem oferi consultanță în domeniul:

Protecției informațiilor clasificate

Vrei să afli mai multe despre proiectarea și managementul structurilor organizaționale de care are nevoie o companie și care sunt prevăzute de legislația în vigoare (în principal de Standardele naționale privind protecția informațiilor clasificate în România?

Protecției informațiilor confidențiale

Vrei să afli mai multe despre proiectarea și managementul structurilor, respectiv construcția unui sistem de protecție a informațiilor a căror divulgare neautorizată îti poate pune în pericol afacerea?

Protecției fizice și apărării împotriva incendiilor/situații de urgență, sănătate și securitate în muncă

Vrei să știi unde să amplasezi camera de supraveghere video, senzori de mișcare, senzori de fum, bariere de protecție, respectiv dacă și câți agenți de securitate ai nevoie?

CÂND ȘI CUM VOM FACE ASTA?

Când suntem solicitați ne deplasăm la fața locului, unde evaluăm, diagnosticăm și oferim soluții!

Derulezi proiecte de cercetare științifică sau ești student doctorand în domeniile psihologie, sociologie, științe politice, relații internaționale, studii de securitate și apărare, informații și securitate națională? Te putem ajuta în derularea proiectului tău!

Vrei să faci un doctorat și nu știi ce temă să alegi sau cum să convingi comisia de admitere să te accepte? Ești înscris la doctorat și îndrumătorul de doctorat nu are timp să-ți explice cum și ce să cercetezi pentru a obține titlul de doctor? Ai demarat un proiect de cercetare științifică și ai nevoie de ajutor în implementarea sarcinilor asumate?

CÂND ȘI CUM VOM FACE ASTA?

Când suntem solicitați vă așteptăm la sediul nostru sau ne deplasăm la fața locului, unde evaluăm și oferim soluții!

Solicita oferta

Servicii

Politica de confidentialitate

7 + 12 =

Detalii contact

Bd-ul Carol I nr.54A, et.1, birou 3

(+4) 0742.289.938

contact@intelligence4all.ro

Urmareste-ne